Publicitat
Ciutat

Galeria: Manel Pena guanya la panera de Nadal amb productes ‘gourmand’ del Diari de Sabadell

El lector Manel Pena és el guanyador del lot de productes gourmand gentilesa de Cafestes Gourmet que hem sortejat aquest Nadal al Diari de Sabadell. Fins a 40 persones han optat al premi, inscrites tant a través de les xarxes socials com del correu electrònic. L’únic requisit per participar era enviar-nos una foto del vostre Nadal. En la fotografia guanyadora apareix el fill de Manel Pena, en Jordi, i la seva cosina, la Raquel, al costat del tió i de l’arbre.

El sorteig es va fer divendres a les 12.00 h a la redacció del Diari, traient aleatòriament un número d’una garrafeta, com un Quinto, i la sort va fer que sortís el 29. Podeu veure el vídeo a continuació:

Cada participant tenia un número assignat, i el que va sortir va ser el 29, seguint el patró del tradicional Quinto i cantant-lo amb un dels codis utilitzats per part dels lloros locals, Circumvalació. Aquest era el número que tenia assignat Manel Pena. Els encarregats de presentar el sorteig són els redactors del Diari Albert Segura i Marta Ordóñez. Enhorabona, Manel, i moltes gràcies a tots per participar-hi!

Aquesta és la imatge guanyadora / MANEL PENA

El lot

La panera compta amb productes gourmand típics per aquesta època i idonis per compartir-los amb familiars i amics. Es tracta d’una desena de productes dolços que poden complementar la sobretaula dels àpats nadalencs, amb bombons de praliné de la casa Trifulot, un panettone milanès o una selecció de 30 tès, tot regat amb un Moscato d’Asti o un cava rosat de la bodega Parés Baltà. La cistella es completa amb un petit lot de carquinyolis artesans d’ametlla d’Horta i una capsa d’ametlles fines garrapinyades Moscovitas d’Astúries. Aquesta és la galeria que hem creat amb les fotos que ens heu enviat (cal destacar que el número de la fotografia no es correspon al del sorteig):

Publicitat
Comentaris
To Top