Ciutat

El PSC fitxa la parella de Marta Morell com a assessor a la Diputació de Barcelona

Juanjo Cáceres, a la bancada del públic en el ple de juliol del 2019 / ÓSCAR ESPINOSA

El PSC ha nomenat com a assessor a la Diputació de Barcelona Juanjo Cáceres, parella de la segona tinenta d’alcaldessa a Sabadell, Marta Morell (Podem). Segons avança elDiario.es, Cáceres ha estat nomenat assessor de l’àrea d’Educació, Esports i Joventut de l’ens supramunicipal, a través de l’àrea de Presidència, i tal com la Diputació ha fet públic a través de la seva pàgina web.

Es tracta d’un nomenament tècnic, en què s’apunten les qualificacions professionals de Cáceres com a mèrit per assumir la plaça. Doctor en Història i diplomat en Empresarials. Ara per ara, Marta Morell no s’ha pronunciat sobre el tema, i tampoc el PSC de la Diputació de Barcelona.

Cáceres ja va ser al centre de la polèmica l’any passat, quan va ser proposat com a assessor de Morell a l’Ajuntament de Sabadell. En aquella ocasió, la Comissió d’Ètica Pública va determinar que la contractació seria ètica sempre que Morell no hagués intervingut en la decisió.

Finalment, però, l’alcaldessa, Marta Farrés (PSC), va optar per no formalitzar la contractació.

Comentaris
To Top