Publicitat
Esports

El Sabadell necessita recuperar el sabor a la victòria davant l'Orihuela

Manuel Lanzarote es pot convertir en la principal novetat / Ll. Franco

Tallar la mala ratxa i tornar al camí de la victòria. Aquest és el gran repte del Sabadell el diumenge (17 h) a la Creu Alta davant un Orihuela situat en zona de descens, però en clara dinàmica positiva. El conjunt alacantí arriba revitalitzat després de fer un '9 de 15' -el mateix balanç que el conjunt arlequinat- en aquest 2020. Només ha perdut un partit des de l'arribada del tècnic Gerard Albaladejo, el tercer que s'asseu a la banqueta del club escorpí aquesta temporada. Els anteriors van ser Miguel Ángel Villafaina, Villa, i José Francisco Grao, Pato.

El partit significa, doncs, una autèntica prova de foc per mesurar la dimensió del sotrac arlequinat. A més, el Sabadell defensa el lideratge amb un mínim avantatge sobre el Castelló. De fet, podria començar el duel no essent líder si el Vila-real B guanya a l'Andorra el diumenge al matí. També el Barcelona B podria igualar a punts en cas de victòria a Buñol davant l'Atlètic Llevant. El mateix tècnic arlequinat, Antonio Hidalgo, va admetre que els dos filials "són superiors en potencial" i l'única manera de competir amb ells és "anant sempre al límit. És el que hem fet durant tota la temporada i no entenc el futbol d'una altra manera". Això podria explicar l'allau de lesions musculars que han afectat l'equip en les últimes setmanes. Diumenge seran baixa per aquest motiu Aleix Coch, Josu (també per sanció) i Adri Cuevas mentre Grego i Ángel Martínez cauen per acumulació de targetes. Hidalgo recupera Néstor i manté el dubte, fins a última hora, de Fernando Pajarero i Manolo Lanzarote que tot just aquesta setmana han començat a entrenar amb el grup.

Tot i les adversitats, Hidalgo manté la confiança en els seus homes. "Mai agrada perdre i hem de millorar alguns aspectes de les últimes jornades, però estic content amb la feina dels jugadors i mantindrem la nostra idea i manera de jugar". Això sí, també avisa que l'Orihuela "arriba amb confiança. És un equip que juga amb una intensitat molt alta i es posiciona molt bé al terreny de joc. Ens plantejarà un partit de màxima exigència". El tècnic arlequinat també confia en el suport de l'afició. "Està i estarà al nostre costat. Som una família i ara la necessitem", subratlla.

Publicitat

Gent jove

La crida d'Antonio Hidalgo també va lligada a la campanya del club per aconseguir el suport de la gent jove. El carnet de soci per aquesta segona volta entre els 15 i 25 anys s'ha rebaixat als 30 euros i a més s'ha establert una entrada de grup a 5 euros si vénen acompanyats d'un mínim de 3 joves de la mateixa edat. El partit tindrà també uns prolegòmens especials amb una sèrie d'actes dins la campanya contra l'homofòbia. L'àrbitre serà el basc Ekaitz Iñiki Garcia Arriola, de 25 anys, en la seva primera presència a la Creu Alta. Trio arbitral i equips, per cert, compartiran el tunel d'accés al terreny de joc després que el club hagi eliminat la tanca de separació.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top