Esports

La Copa de la Reina es queda a Sabadell

D’infart. L’Astralpool Club Natació Sabadell ha aconseguit la seva setzena Copa de la Reina, la quarta consecutiva, en superar el CN Terrassa a la tanda de penals (8-9).

La capitana, Maica Garcia, aixecant la setzena Copa de la Reina del Club / LLUÍS FRANCO

Can Llong s’ha vestit de gala per viure una gran final entre dos equips que han ofert un duel fratricida durant 32 minuts davant més de sis-centes persones. L’Astralpool ha saltat a la piscina amb una defensa molt sòlida que ha permès arribar al final del primer període amb avantatge al marcador. Marina Cordobés i Maica Garcia -MVP-, amb un gran gol al límit de la possessió, han estat les protagonistes en atac mentre Paula Leitón, amb problemes a l’esquena, feia el primer pels interessos egarencs (1-2).

A l’inici del segon assalt, Mati Ortiz situava l’1 a 3 i després d’una petita treva, on les defenses han estat les protagonistes, l”ex’ Paula Leitón tornava a superar Laura Ester (2-3). Novament, Mati Ortiz tornava el +2 al marcador (2-4) abans que Cristina Cantero, amb una gran parabòlica, i Bea Ortiz tornessin el 4 a 4 després de setze minuts de màxima igualtat.

A la represa, el guió de la final ha estat el mateix: gran exigència tàctica i física on les defenses han dominat els atacs. Sandra Domene i Laura Ester només han concedit un petit respir quan Laura Barzon, en aprofitar la superioritat numèrica, i Bea Ortiz, de penal, deixaven el 5 a 5 a les portes del darrer i definitiu quart.

Per sorpresa de tothom, Sabadell i Terrassa han gaudit de diverses oportunitats per trencar el marcador però unes i altres s’ho han jugat tot a la tanda de penals.I aquí, l’Astralpool ha demostrat el perquè és el vigent campió i rei de Copes. Laura Ester, amb dues bones aturades a Pili Peña i Olga Domènech, ha estat decisiva per aixecar la setzena Copa de la Reina (8-9).

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top