Esports

Els Jocs Olímpics de Tòquio, ajornats fins a l’any 2021

El sabadellenc Óscar Salguero estava fent la preparació a casa seva / Cedida

No hi haurà Jocs aquest estiu. El primer ministre japonès, Shinzo Abe, s’ha encarregat d’avançar la decisió després de mantenir una conversa telefònica amb el president del Comitè Olímpic Internacional, Thomas Bach. Davant la greu crisi mundial provocada pel coronavirus i la renúncia de diversos països a participar-hi, el màxim organisme olímpic ha cedit i els Jocs de Tòquio s’ajornen fins a l’any 2021.

Aquesta nova situació afecta diversos esportistes sabadellencs que ja tenien el bitllet assegurat, cas dels paralímpics Óscar Salguero o Jordi Morales. El nedador ja havia manifestat que el millor era l’ajornament perquè en aquestes condiciones alguns esportistes haurien partit amb desavantatge per no poder fer l’adequada preparació prèvia.

Una de les beneficiades és la nedadora barcelonina del Club Natació Sabadell, Marina Garcia, qui ara podrà competir en les proves classificatòries amb garanties d’aconseguir la mínima. Les representants del Club en l’equip femení de waterpolo tenien el passaport assegurat, però hauran d’esperar a l’any que ve per intentar lluitar per una medalla.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top