Publicitat
Ciutat

VÍDEO: El clam d’un grup d’infermeres del Taulí

Un fragment del vídeo / D.S.

Un grup de treballadores del Taulí del sindicat COS denuncien en un vídeo les condicions laborals que tenen actualment a causa del coronavirus. En el vídeo, una infermera d’Urgències, Anna, explica que “molt personal sanitari està de baixa” ja sigui perquè ha estat en contacte amb gent positiva o bé comença a tenir símptomes. La infermera alerta que arribarà un moment en què no tindran prou material per protegir-se.

La treballadora també recorda que des de dilluns els professionals assistencials fan torns de 12 hores, el que segons ella permetrà suplir la manca de personal que hi ha. “No sé quan temps es pot aguantar amb aquesta càrrega de treball, ja no tant física sinó també emocionalment”.

Publicitat

“No necessitem aplaudiments, necessitem un reconeixement real de la notra feina en el nostre dia a dia”, reivindica una altra professional de la corporació: sou adequat, més plantilla, control públic de la sanitat privada, “sense contrapartides”, i dient “no” a la sanitat concertada.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top