Publicitat
Esports

Sabadell-Hèrcules a la lliga de Segona B virtual FIFA20

Moment que va sortir la papereta del CE Sabadell en el sorteig de #2bg3virtual / D.S.

Torna la lliga de Segona Divisió B. Sí, però d'una manera virtual. L'anomenat #2bg3challenge es posa en marxa aquest dimarts després del sorteig, retransmès en directe a través de la plataforma Twitch, celebrat ahir amb el sistema més antic del món: un bombo amb les paperetes dels 18 equips participants. Es juga a través de les directrius del FIFA20 i la iniciativa no només té l'objectiu de distreure els aficionats i passar-ho bé en uns moments complicats sinó que també ofereix la possibilitat de fer donatius que aniran destinats a l'hospital Universitari Bellvitge per combatre la Covid-19.

El quadre del torneig arrenca amb una prèvia de 2 partits i a partir de dimecres es juguen els vuitens de final a partit únic. Cada duel tindrà una duració de 18 minuts (9 per part) i en cas d'empat es resoldrà pel sistema del gol d'or. La papereta del Centre d'Esports va trigar a sortir. Jugarà com a local davant l'Hèrcules d'Alacant, el dimecres a les 18.45 hores (el partit es podrà veure a través de l'enllaç www.twitch.tv/2bg3virtual).

Publicitat

Como ja vam avançar, el representant del Sabadell és el migcampista Adri Cuevas, que en aquest primer partit s'enfrontarà al jugador de l'Hèrcules Alejandro Tarí. "Veurem com anirà, jo tinc una mica d'experiència amb el FIFA19 i per això em vaig decidir a fer una passa endavant i presentar-me", va explicar l'andalús. En cas de superar l'eliminatòria el rival a quarts seria el guanyador del partit entre Cornellà i el que surti del duel previ At.Llevant-Olot. Les accions d'Adri Cuevas tindran com a narrador el periodista sabadellenc Carles Escolán. La gran final del torneig està anunciada per divendres a les 21.45 hores.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top