Publicitat
Ciutat

VÍDEO: Farrés, sobre les residències: “És un dels punts dèbils que tenim al sistema”

L’alcaldessa, Marta Farrés, ha expressat la seva preocupació per les circumstàncies que pateixen les residències de gent gran: “La situació que tenim a Sabadell és molt similar a la que es viu a la resta del país”. “Crec que no s’ha acabat de gestionar de forma del tot correcta. Fa molt temps que estem demanant ajuda, perquè és un dels punts dèbils que tenim al sistema”, ha afegit.

Farrés ho ha declarat a l’atenció de mitjans que s’ha fet aquest matí a la presentació de la nova sala que el Parc Taulí ha obert per a pacients en estat crític. Segons ha explicat, hi ha molts directors de residències que s’estan posant en contacte amb els ajuntaments per demanar ajuda: “Estan bloquejats, no tenen personal mèdic”.

Publicitat

Des de l’Ajuntament s’ha subministrat material, com mascaretes i guants, i s’han dut a terme desinfeccions de manera subsidiària.

“Problema greu a les residències de discapacitats”

Farrés també ha destacat que es viu “un problema greu a les residències de discapacitats”. Ha puntualitzat que les mesures de prevenció i d’aïllament, en pacients que són en aquests centres, es fan més complicades. Alguns dels afectats, ha detallat, han pogut allotjar-se a l’Hotel Verdi.

Les residències, sense material ni tests

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top