Ciutat

El Taulí baixa dels 100 ingressats a planta pel coronavirus

Professionals del Taulí al Frontal Gran Via / VICTÒRIA ROVIRA

El nombre de persones ingressades a planta del Taulí amb coronavirus ha baixat del centenar aquest dimecres, sent ara 94, a diferència de les 111 de dimarts. A l'UCI hi ha 12 pacients, un menys que en les darreres 24 hores.

No es registraven dades similars des dels primers dies de la pandèmia a l'hospital de Sabadell. Per trobar menys de 100 persones hospitalitzades ens hem de remuntar al 18 de març, quan n'hi havia 98.

Publicitat

Si bé els dies 6, 9 i 11 de maig no hi va haver cap defunció per la Covid-19, entre aquest dimarts i dimecres se n'han registrat 2, elevant el total a 342 des de l'inici de la pandèmia. D'altra banda, continuen pujant les altes, 21 més respecte el dia anterior; 1.425 des de principis de març.

El coronavirus, en dades: gràfics de l’evolució de casos a Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top