Ciutat

Primer denunciat per saltar-se el confinament nocturn a Sabadell

La Policia Municipal ha denunciat la primera persona per saltar-se el toc de queda nocturn a Sabadell. Es tracta d’un home que passejava el gos sense mascareta, incomplint, així, les restriccions de mobilitat imposades per la Generalitat.

Concretament, l’home es trobava passejant el gos fora de l’horari permès i sense mascareta, a la plaça de Pompeu Fabra, al barri de Torreguitart. Incomplia, així, les mesures de confinament nocturn.

De fet, i tal com va explicar diumenge el conseller d’Interior, Miquel Sàmper, està permès treure a passejar els gossos i mascotes entre les 6 h i les 22 h. En el cas que s’hagi d’entrar a treballar abans de les 6 h, es permetrà que es passegin i atenguin els animals entre les 4 h i les 6 h.

“Qui porti un gos i acrediti que viu a poca distància no necessitarà justificar-ho d’una altra manera, però cal ser coherents, en la primera onada el tema del gos va ser utilitzat per gent que no va fer un ús adequat d’aquesta circumstància”, va assenyalar Sàmper. “No portem aquesta mesura a un terreny que pugui generar incredibilitat, no ens fem trampa”, va afegir.

En global, es preveuen una sèrie de supòsits pels quals es pot trencar el toc de queda, sempre que siguin per causes justificades. Davant dels dubtes que es puguin generar, podeu consultar totes les excepcions previstes en aquest enllaç.

Comentaris
To Top