Publicitat
Esports

L'equip masculí de voleibol del Club Natació continua pensant en la Superlliga 2

L'equip masculí del Club Natació compta els partits per victòries / CEDIDA (CNS)

L’equip masculí del Club Natació Sabadell s’ha refet de la decepció de l’ascens frustrat i el seu tècnic, Jordi Fernàndez, manté intacta la seva ambició. La pandèmia de la Covid-19 va provocar un final de la temporada anterior de sensacions contradictòries. La finalització de les competicions va atorgar l’ascens del Club Natació Sabadell a la Superlliga 2, però setmanes després l’entitat anunciava la seva renúncia per les dificultats econòmiques i la impossibilitat de poder afrontar el pressupost necessari en aquesta categoria. “En aquell moment és inevitable sentir una lògica decepció perquè ens feia molta il·lusió, però també érem conscients de la situació i no va ser una sorpresa”, admet el tècnic Jordi Fernàndez, qui ja suma la seva quarta temporada.

De fet, l’equip ha superat el cop anímic del no ascens i ha començat la nova temporada de manera impecable. Tres partits, tres victòries. “Veient el rendiment que estem donant en aquestes primeres jornades, penso que podem acabar primers o segons de grup i tornar a lluitar a les fases d’ascens”, diu convençut. Veu com a principals rivals el Sant Martí i el Roquetes, “un equip que s’ha reforçat molt bé aquesta temporada”. El principal argument per mostrar aquesta ambició el té clar: “Hem aconseguit mantenir pràcticament tota la base de la temporada passada i, de fet, dels últims anys. Ens coneixem molt bé i hem format una família. A més, hem pogut afegir dos jugadors de gran nivell, un argentí que ha tornat al Club Natació, i un central italià que ens aporten moltíssim en el joc”.

Futur incert
La Covid-19, però, pot alterar aquestes excel·lents perspectives esportives. Ja va provocar l’aïllament de tot l’equip durant 10 dies per un cas positiu, asimptomàtic, fa dues setmanes, i ara observen amb incertesa la impossibilitat de poder entrenar i jugar a les instal·lacions del Club Natació, tancades. “Això significa un hàndicap important, no ho podem amagar, perquè la pista de Les Naus és casa nostra i és una delícia. De moment, entrenem al pavelló del Sud i veurem si també hi jugarem els partits”. Aquest cap de setmana han pogut canviar l’ordre amb el CV Monjos i jugaran com a visitants a Santa Margarida i els Monjos. Una mesura puntual, a l’espera de poder tornar al més aviat possible a Les Naus.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top