Publicitat
Vallès

La pluja que assola el Vallès descalça la via del tren entre Cerdanyola i Montcada

La pluja que assola el Vallès Occidental aquest divendres a la tarda ha descalçat la via del tren en diferents punts del tram entre Cerdanyola i Montcada i Reixac, segons ha informat Renfe. Els danys causats a la infraestructura pels “forts aiguats” caiguts a la zona han obligat Adif a interrompre la circulació per les dues vies entre aquests dos punts, en una acció que afecta els trens de la línia R4 i R7. Les primeres informacions apunten que cap tren ha quedat atrapat per la incidència. Renfe ha informat que no es pot establir servei alternatiu per carretera i recomana utilitzar altres línies de Rodalies per anar a Montcada o FGC per anar a Sabadell o Terrassa.

D’altra banda, i també a causa de la pluja, Renfe ha informat d’afectacions als serveis de la línia R3 de Barcelona a la Tor de Querol per avaries del sistema de senyalització entre Montcada Bifurcació i Montcada Ripollet.

Publicitat
Comentaris
To Top