Publicitat
CARTES AL DIRECTOR

Un monument a Francesc Layret

Ramon Fatjó

Recomano visitar el Museu d'Història del carrer Sant Antoni, per visitar al nostre il·lustre Francesc Layret, assassinat pels pistolers de la Patronal, el 4-12-1920 a la porta de casa seva. Nosaltres a Sabadell tenim un carrer a la Creu Alta que porta el seu nom, però no es prou reconegut a nivell de la ciutat.

Layret es mereix que els 27 regidors del Ajuntament es posin d’acord per fer-li un monument en la plaça dels pisos nous del seu mateix carrer, Seria un acte de justícia, per qui va ésser un advocat dels treballadors i diputat per Sabadell, a qui els poders fàctics el varen matar perquè els hi feia nosa. Creualtencs demaneu al Ajuntament aquesta petició que es faci realitat, estem en deute amb Francesc Layret.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top