Publicitat
Ciutat

L’Ambaixador, mà innocent a la panera dels comerços del carrer Sant Pau

Entrega de la panera, amb l'Ambaixador i la guanyadora, Montse Peretó / D.S.

El carrer Sant Pau ha rebut aquesta tarda la visita de res menys que l’Ambaixador dels Reis d’Orient. De fet, ha participat de la trobada nadalenca dels comerciants del mateix carrer, els quals han aprofitat per realitzar el sorteig de la panera nadalenca al restaurant Al tanto que va de canto i on han brindat amb cava.

L’Ambaixador ha estat la mà innocent que ha tret el número guanyador, el 826 corresponent a Montse Peretó, qui ha rebut un lot de productes ben atractiu. El bar Comercial hi ha aportat una cuixa de pernil i vermut, des de la fruiteria Selecció Ramoneda un variat d’aliments, el bar El Reencuentro hi posa vi, igual que el restaurant Al tanto que va de canto, el qual aporta vins i licors. Tampoc hi falten altres productes útils com les mascaretes i les copes de vidre de Vidal Papers, un val de la perruqueria Jorjes Estilistes i un apartat de salut ecològic i de proximitat de la dietètica Prana.

L’Ambaixador ha parlat per telèfon amb la guanyadora, que no era present al sorteig, i l’ha convidat a personar-s’hi / D.S.

“En aquest Nadal tan complicat, tots hem volgut contribuir i cadascú ha aportat una mica del seu producte”, explica Carles Ruiz Casas, del restaurant Al tanto que va de canto, on precisament s’ha fet el sorteig.

Publicitat
Comentaris
To Top