• Publicitat

  Indalo

  . “Abans, el barri estava ple d’empreses, ara ja no n’hi ha gaires”, diu el Diego. Amb la crisi van deixar de fer menús tancats i van haver de reinventar-se: “Ara fem plats combinats, amb bon material, sempre tot de primera qualitat”.

  Aquest petit bar-restaurant va néixer amb voluntat de fer barri de la mà dels pares de Juan Diego López, actual propietari juntament amb la seva dona, la Sole Canyas, l’ànima d’una cuina acurada, natural i d’unes tapes que treuen el singlot només de veure-les.

  El Diego recorda que quan els seus pares van decidir muntar aquest establiment no tenien “ni idea de com anava el negoci, era l’època en què es muntaven molts bars com aquest”. Ben aviat van començar a fer dinars per als molts treballadors de les empreses del voltant. “Abans, el barri estava ple d’empreses, ara ja no n’hi ha gaires”, diu el Diego. Amb la crisi van deixar de fer menús tancats i van haver de reinventar-se: “Ara fem plats combinats, amb bon material, sempre tot de primera qualitat”. Els embotits d’Organyà, de Lleida majoritàriament, són de primer nivell. L’establiment té fama per servir un pernil de Terol que llueix damunt de la barra esperant ser llescat per les mans expertes del Juan Diego.

  Però la llaminadura principal de la casa són les seves tapes: la torti-pizza, les braves, croquetes casolanes, barquetes, els fumats i marinats són les especialitats de la Sole. “Ella té especial cura amb tot el que cuina, amb una clara influència de la mare cordovesa i el pare del Bierzo”, diu el Diego.

  Per això el salpicó de bacallà té el toc de gràcia castellà, “en comptes de salsa de tomàquet, jo en poso per sobre ratllat”, diu la Sole. Com ho feia la mare, és clar. Per elaborar totes aquestes tapes, utilitza ingredients el més natural possible. Fins i tot elabora les seves pròpies salses. Les patates bomba fetes amb puré, carn picada amb salsa bolonyesa i coronades amb salsa barbacoa són una altra obra d’art. Complementa aquesta carta capritxosa una manera de fer del Diego i la Sole, molt propera i afable, tot i que el Diego confessa que “el nostre negoci és un concepte una mica diferent”. Ho diu pel fil musical que sona constantment i que substitueix la pantalla de televisió, absent en aquest petit local, un oasi enmig del bullit d’un carrer molt transitat.

  Indalo / Carrer de Sol i Padrís, 22 / Horari: de dilluns a dissabte de 9 a 17h / Tel:620207687/

  RESTAURANTS RELACIONATS

  ‘Brutal’, un bistronòmic on gaudir de la cuina

  Passeig de la Plaça Major, 54, 08202 Sabadell España

  Indalo

  Carrer de Sol i Padrís, 22, 08203 Sabadell

  Rice Sabadell

  Raval de dins,12, 08201 Sabadell España

  Ca l’Àngels

  Carrer de la Salut, 125, 08202 Sabadell

  Restaurant 23

  Carrer Sant Pere, 23, 08201 Sabadell
  Publicitat

  També et pot interessar

 • Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.
  Telèfon: 937 275 545

  Redacció: [email protected]

  Publicitat: [email protected]

  Administració i subscripcions: [email protected]

  Plaça de Ricard Simó Bach, 8. 08202 – Sabadell

  Clica aquí per descarregar-te el MEDIA KIT 2022

  Certificats per:
  Amb el suport de: