Publicitat
Arxiu

Democràcia i Llibertat se situa com a cinquena força a la ciutat

CIURÓDemocràcia i Llibertat s’ha situat a Sabadell com la cinquena força més votada. La coalició integrada per Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Demòcrates de Catalunya i Reagrupament ha aconseguit a la ciutat un total de 13.594 sufragis (12,19%). En les primeres eleccions que es presenta amb aquestes sigles, la coalició ha fet aquesta nit un balanç «raonablement positiu» del resultat, «sobretot tenint en compte que s’ha assolit en un context advers per a nosaltres». La diputada sabadellenca Lourdes Ciuró (número 3 a les llistes de Democràcia i Llibertat) renova l’escó com a diputada al Congrés que ha ocupat els darrers quatre anys. En relació amb el resultat a les generals de 2011, CDC i el seu anterior soci de coalició, Unió Democràtica de Catalunya, han caigut en 11 mil vots i gairebé 12 punts percentuals a la ciutat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
Publicitat
To Top