Publicitat
Ciutat

Cremen set contenidors de matinada per causes que es desconeixen

Operaris d'Smatsa netejant la zona de contenidors cremats al passeig del Comerç / SMATSA (CEDIDA)

Aquesta matinada han cremat set contenidors a Sabadell en dos incendis diferents. El primer foc s'ha produït a les 01.32 h al passeig del Comerç cantonada plaça de les Tres Torres (Espronceda). Allà, per motius que es desconeixen, s'han calcinat tres contenidors i tres més han quedat cremats parcialment.

En segon incendi s'ha originat a les 04.46 h a l'avinguda de Can Roqueta, 60 (Torre-romeu). S'ha cremat un contenidor metàl·lic per causes desconegudes.

En els dos casos el foc l'han extingit una dotació del cos de bombers i una unitat de la Policia Municipal. Posteriorment l'empresa de neteja viària Smatsa s'ha encarregat de retirar els contenidors i en els propers dies quedaran reposats.

Així ha quedat el terra on han cremat els contenidors al passeig del Comerç / CEDIDA

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top