Publicitat
Ciutat

Cremen intencionadament tres contenidors al carrer de Turull (Centre)

Un moment de l'incendi, al principi / D.S.

Tres contenidors han acabat calcinats aquest divendres al migdia a la cruïlla dels carrers de Turull amb Lacy, al Centre. Segons fonts policials el foc ha estat intencionat i s'han vist dos nois sortint corrent.

Publicitat

Bombers i policia municipal han treballat per apagar el foc, que s'ha extingit a les 13 h. Mentre ha durat l'incendi, vint minuts aproximadament, la columna de fum s'ha vist des de molts punts de la ciutat, com l'aeroport.

Així es veia la columna de fum de l'incendi aquest migdia des de l'aeroport / D.S.

Els bombers, treballant en l'extinció de l'incendi de contenidors / LLUÍS FRANCO

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top