Publicitat
Ciutat

Els Mossos identifiquen i multen un grup de CDR per penjar cartells

Sobre les 12 de la nit, un grup de Mossos d’Esquadra va detectar que estaven penjant cartells sense autorització al passeig de la Plaça Major

Aldarulls a la carretera C-58 el passat dilluns 21 / D.S.

Els Mossos d’Esquadra han identificat aquesta matinada un grup de CDR mentre penjaven cartells. Segons ha denunciat la mateixa agrupació independentista i han confirmat fonts policials, la policia catalana va intervenir material que s’estava penjant i que reclamava l’alliberament dels independentistes empresonats.

Els membres formen part de l’agrupació de CDR de la Creu Alta, segons expliquen des de la mateixa organització. Cap a les 00 h, un grup de Mossos d’Esquadra va detectar que estaven penjant cartells sense autorització al passeig de la Plaça Major, en ple centre de Sabadell. La policia catalana va procedir a identificar-los i els va anunciar que iniciaven un procediment sancionador.

És la primera vegada des que es va publicar la sentència del Procés que els CDR sabadellencs són identificats per penjar propaganda independentista. Segons diverses normes municipals, com l’Ordenança Municipal d’Ocupació de les Vies i Espais Públics i la Publicitat, està prohibit cartells en l’espai públic sense l’autorització prèvia de l’Ajuntament.

La normativa preveu multes d’entre 50 i 1.200 euros, depenent del tipus de gravetat de la sanció, que les autoritats han de valorar a partir de factors com la intencionalitat, la reiteració i la gravetat dels perjudicis. Des del CDR ja avancen que sufragaran l’import sancionador amb la seva caixa de resistència.

Un dels CDR empresonats, sancionat a estar incomunicat durant tres mesos

Publicitat
Comentaris
To Top