Publicitat
Ciutat

Detingut un jove després d'encarar-se amb la Policia Municipal al passeig de Manresa

Els agents han reduit l'home que, segons diversos testimonis, s'havia saltat un semàfor en vermell

Agents de la Policia Municipal s'emporten detingut l'home / D.S.

La Policia Municipal ha detingut un jove aquest dilluns al vespre després que s'encarés als agents després de rebre una falta administrativa per una infracció de trànsit. Segons diversos testimonis, l'home s'havia saltat un semàfor en vermell mentre anava en bicicleta i, en rebre l'alto dels agents, s'hi ha discutit. Els fets han tingut lloc a l'encreuament entre el passeig de Manresa i el carrer de les Valls.

Segons ha informat la Policia Municipal, quan s'ha comunicat la sanció al noi, s'ha posat nerviós i ha insultat els agents i colpejat un vehicle policial. En aquell moment, els policies han retingut l'home, l'han reduït i han demanat reforços. Ràpidament, han acudit al lloc dels fets fins a dos cotxes de la policia i dues motocicletes. L'ampli desplegament ha sorprès els vianants, que han descrit la situació de desproporcionada.

Publicitat

Durant la detenció, un agent ha identificat un periodista de Ràdio Sabadell que gravava l'escena.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top