Oci i cultura

Arquillué i Madaula, estrelles del Teatre Principal per al 2020

Arquillué, durant una funció de 'Jerusalem' / CEDIDA

La temporada del Teatre Principal de Sabadell comptarà amb sengles espectacles dels actors Pere Arquillué i Ramon Madaula. En el cas de l’actor de Matadepera, Arquillué, protagonitza ‘Jerusalem’, la gran estrella del Grec d’aquest estiu. Dirigida per Julio Manrique i coproduïda pel Teatre Romea, l’obra va ser descrita per consens com a clarament “transgressora”. És, de fet, el cop d’efecte de la temporada teatral entre gener i juny a Sabadell. A banda de les crítiques assolides a Barcelona al juliol, el text en si mateix ja ha triomfat abans al West End barceloní i a Broadway de New York. Tindrà lloc el 14 de març. 

Per una altra banda, l’actor sabadellenc Ramon Madaula protagonitza ‘Els Brugarol’. “No vencerem el patriarcat fins que ens diguem com la mare que ens va parir”, diu la jove protagonista, i filla en la ficció del mateix Madaula, quan es canvia de cognom per ficar-se el de la mare en primer lloc. La funció serà el 5 d’abril. 

D’esquerra a dreta, Jaume Madaula, Estel Solé i Ramon Madaula, l’elenc d”Els Brugarol’ / CEDIDA

En tercer lloc, el Principal també porta ‘La rambla dels floristes’, el clàssic de Josep Maria de Segarra revisitat enguany per una producció del Teatre Nacional de Catalunya. L’obra està protagonitzada per l’actriu terrassenca Rosa Boladeras, completant així un elenc actoral amb accent vallesà. La funció serà el 9 de febrer.        

Així doncs, la temporada teatral municipal portarà fins a la ciutat noms coneguts de l’escena catalana, i obres produïdes a festivals com el Grec i sales amb nom propi, com el TNC i el Romea.

La sala Flyhard, a L’Estruch 

Així mateix, L’Estruch programa dues dramatúrgies entre gener i juny. Per una banda, porta ‘Els dies mentits’, una producció de la barcelonina Sala Flyhard, que pretén atraure un públic eminentment jove. L’obra reflexiona sobre l’absència d’orgasmes en les relacions sexuals. Hi haurà una sessió adreçada a l’alumnat d’ESO i Batxillerat de la ciutat, en horari matinal. Ja al vespre tindrà lloc la representació general. Serà el 21 de febrer. Així mateix, el 27 de març arriba la comèdia ‘Lapònia’.  

Sergio Dalma celebrarà els seus 30 anys de trajectòria amb un doble concert a Sabadell

Comentaris
To Top