Publicitat
EDITORIAL

1.000 desitjos per a la ciutat

Una ciutat sostenible, verda, segura, tecnològica, ordenada, feminista, saludable, ‘business friendly’, cosmopolita, rica, familiar, connectada, amable, esportiva, innovadora, universitària… i fins a mil idees més, que els assistents al sopar d’estiu de la Xarxa Onion van anar penjant als plafons col·locats a tal efecte. Es tractava d’un exercici de creació col·lectiva que experts de la mateixa organització d’emprenedors locals van presentar dimarts passat a l’alcaldessa, Marta Farrés, amb, segons expliquen, molt bona acollida.

Publicitat

L’informe, anomenat ‘La Sabadell 2030. 1.000 idees per l’Ajuntament’, està molt ben elaborat i extreu algunes conclusions d’entre tantes idees, plenes de sentit comú: Sabadell ha de ser una ciutat amable, culta i justa, que pensi en l’empresa i fomenti la innovació tecnològica, i que posi les persones al centre de tota estratègia. No està malament! La Xarxa Onion és part activa del teixit associatiu de la ciutat i és molt positiu que vulgui tenir un paper a la confecció del seu relat. Avui, sense anar més lluny, entreguen els seus premis anuals –merescudíssims– a dos emprenedors molt destacats, que són, ells mateixos, creadors de relat: Ramon Escapa i Gala Freixa. Felicitats a tots!

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top