Publicitat
ESPORTS

“Farem tot el possible per continuar gaudint”

Un moment del tradicional dinar de Nadal / Lluís Franco

Prop de 80 persones han assistit, al restaurant Can Jonqueres, al tradicional dinar de Nadal del Centre d’Esports. L’excel·lent situació de l’equip, ara mateix segon a la taula a dos punts del líder, afavoreix un ambient distès en un moment clau de la temporada, a les portes de tancar l’any amb dos partits consecutius a la Creu Alta davant el Prat i el Lleida Esportiu. Representants del Consell d’Administració –amb l’absència del president Esteve Calzada–, el nou consell consultiu, treballadors del club, plantilla, cos tècnic i mitjans de comunicació han compartit el brindis per les festes nadalenques i també el desig de mantenir la bona dinàmica esportiva l’any 2020.

El director general, Bruno Batlle, ha volgut destacar la unitat que es respira. “Es nota que som una gran família i ens esteu fent gaudir. Ens hem guanyat el dret a somiar i això és el més bonic. Potser vindran moments dolents, però treballant tots junts segur que els superarem”. Per la seva banda, el tècnic Antonio Hidalgo ha volgut donar tot el protagonisme a la plantilla. “Aquests –referint-se als jugadors– són els que ens estan il·lusionant i necessiten el màxim suport per continuar fent-ho. Demano tot el suport per a ells. No sé fins on arribarem, però hi hem de creure”.

Va tancar els parlaments el primer capità arlequinat, Ángel Martínez. “És molt bonic mirar ara la classificació i només podem prometre treball, humilitat i il·lusió. Suposa un orgull trobar-nos en aquest camí. Ara toca assaborir-ho i ho farem tot per continuar gaudint i arribar el més lluny possible”. El Centre d’Esports vol celebrar les festes en posició de play-off, una situació que no es vivia des de la temporada 2010/11 quan es va aconseguir el retorn a Segona Divisió A.

Publicitat
Comentaris
To Top