Ciutat

Marta Morell (Podem): “Amb una papereta que identifiqui clarament Podemos també serem decisius a la ciutat”

Marta Morell, votant a l'IES Ferran Casablancas / CEDIDA

La secretària general de Podem Sabadell, Marta Morell, assegura que “amb una papereta que identifiqui clarament a Podemos tenim moltes opcions de fer de Podem una força decisiva també a la ciutat”. Morell apunta així a la fragmentació del sector dels comuns a la ciutat. Aquest espai s’ha presentat de forma conjunta a les eleccions generals d’aquest 28 d’abril, sota en paraigua d’Unidas Podemos, però a les municipals seran tres forces: Podemos, Sabadell en Comú i Ara Sabadell.

A Espanya, govern de coalició

Morell considera que el mandat d’aquest 28 d’abril a Espanya és clar: “construir un govern de coalició amb PSOE i Unidas Podemos”. L’alcaldable de Podemos a la ciutat també celebra l’elevada participació que hi va haver, arribant al 78,90%. Sobre el resultat dels comicis, la secretària general apunta que “no podem estar satisfetes amb el retrocés en vots i escons”, reflexiona Morell, però afegeix i destaca que seran la quarta força de l’Estat, tindran 42 diputats, i capacitat de decisió en la propera legislatura.

Segona força en quatre dels set districtes

A Sabadell, En Comú Podem ha estat el segon partit més votat en quatre dels set districtes. En total ha obtingut 20.648 vots, el 17,15% del total. El districte on han tret un millor resultat en percentatge és el setè, on 961 vots representen el 23,1 % del total de la zona. On han tret més vots és al districte 4 (La Concòrdia, Can Rull, Can Llong, etc), amb 5.037 suports.

Comentaris
To Top