ESPORTS

El Sabadell B s'emporta el derbi i enfonsa el Tibidabo TR (1-3)

L'arlequinat Cámara ha acabat expulsat després d'una picabaralla general / Óscar Espinosa

Aire per al filial arlequinat i nou pas enrere del Tibidabo. El derbi d'aquesta jornada a Segona Catalana ha acabat amb victòria arlequinada gràcies a la inspiració de Guillem Anglada, gran protagonista amb un hat-trick. El Tibidabo Torre Romeu s'ha avançat en el marcador amb un gol de murri de Dani Mesa, que ha sorprès el porter Gian Carlo, però una vegada més ha pagat molt car els seus desajustos defensius.

L'1-0 ha durat poc temps. Una gran acció col·lectiva del Sabadell B ha estat culminada amb serenitat per Guillem en l'u contra u davant Víctor. El Sabadell B ha deixat enrere els seus dubtes inicials i s'ha apoderat el control del partit i també del marcador quan Guillem ha establert, a plaer, l'1-2 després d'una altra acció de contracop. Abans del descans el Tibidabo ha pogut igualar en dues bones oportunitats, però no ha trobat porteria.

A la represa ho ha intentat tot el conjunt de Vaquero. Ha insistit amb moltes centrades laterals, però s'ha trobat amb la perfecta resposta de Marc Asturgó i la defensa arlequinada, molt més segura que en anteriors partits. També Gian Carlo s'ha reeixit de la seva errada inicial. A la contra, els jugadors d'Aarón Bueno han disposat de suficients ocasions per sentenciar. Han hagut d'esperar els últims minuts per fer-ho amb el tercer gol de Guillem Anglada, després d'una notable picabaralla, amb cops i empentes, que s'ha saldat amb les expulsions de Pablo i Cámara. Tres punts d'or per al Sabadell B i situació crítica per al Tibidabo TR.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top