Publicitat
Esports

Una heroïcitat en només vuit mesos

La nedadora del Club, amb una de les medalles obtingudes / LLUÍS FRANCO

Lliçó de superació. La nedadora del Club Natació Sabadell Catalina Cata Corró ha estat la gran protagonista del Campionat d’Espanya de piscina curta celebrat a Castelló en penjar-se un total de nou medalles, dues d’elles d’or, als 200 papallona i 400 estils.

Era la primera prova oficial després de la Covid-19 i la nedadora d’Inca tornava a l’esfera pública després d’un inici d’any en què la natació va passar a un segon o, fins i tot, tercer pla: per tercera vegada, Corró es veia obligada a tornar a passar pel quiròfan per extirpar un tumor cerebral que li feia la guitza des del 2017: “Tot i que m’han tret un tros de cervell i porto una placa, vull creure que tinc un 99% de possibilitats de no tornar-me a operar”, explicava l’agost passat al Diari de Sabadell.

Després de renunciar a les vacances d’estiu per iniciar una recuperació a foc lent sota les ordres de la direcció tècnica del Club, liderada per Àlex López i José Antonio del Castillo, Cata Corró va poder tornar a sentir la competició de ben a prop a Castelló. I sense esperar-ho, dues medalles d’or: “Va ser una sorpresa, la veritat. Estic molt contenta per poder anar recuperant sensacions sense posar-me cap objectiu”, explica. Mentalment assegura que es troba en condicions òptimes i físicament “estic tornant a començar, encara no estic al meu millor nivell”, detalla. Tot i que es troba en el punt de sortida d’una temporada que podria ser especial, i davant de la primera cita, d’aquí a dues setmanes a Castelló, on es reparteixen les primeres mínimes, Corró no en vol sentir a parlar: “Hi aniré sense un extra de motivació. El meu repte és anar dia a dia, seguint el guió previst que tenim. Petites fites per anar guanyant sensacions”.

Publicitat

Bona actuació

A les ja esmentades medalles d’or de Cata Corró s’afegeixen cinc plates i dos bronzes. Tanmateix, Àlex Castejón va penjar-se l’or als 200 braça i el bronze als 400 estils, i Marina Garcia, les dues plates en els 100 i 200 braça. En l’aspecte col·lectiu, l’equip femení del Club es va penjar la medalla de plata per equips, només superades pel CN Sant Andreu.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top