Ciutat

L’Escola Illa tanca amb satisfacció el curs del seu 30 aniversari

Després de 30 anys de funcionament d’Escola Municipal d’Art Illa ha sabut adaptar-se als canvis i s’ha consolidat com centre de referència en estudis artístics. Durant el darrer any, han seguit estudis d’art al centre un total de 463 persones. Com és tradicional, la cloenda de curs de l’Escola Illa va acollir el lliurament de premis del Concurs de bosses de la campanya de Nadal d’Instustrial Bolsera, que enguany ha arribat a la setzena edició i ha comptat amb la col·laboració dels alumnes de Gràfica Publicitària i Il·lustració de l’Escola Illa, i aquest curs l’Escola d’Art i disseny de Terrassa com a centre convidat. L’acte va comptar amb la presència del regidor d’Educació de l’Ajuntament, Ramon Burgués, i el director de l’Illa, Agustí Hurtado.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top