Publicitat
Ciutat

Sabadell serà una ciutat cardio-protegida amb desfibriladors a 15 equipaments.

Actuació per la Marató de TV3

Actuació per la Marató de TV3

Sabadell serà una ciutat «càrdio-protegida». Aquesta setmana començarà la
instal.lació d’aparells desfibril.ladors a més d’una quinzena d’equipaments municipals. Els primers que es posaran en funcionament seran els dels espais esportius i després continuaran per teatres, biblioteques, sales d’actes i, fins i tot, mercats. La mesura s’ha donat a conèixer coincidint amb la celebració dels actes sabadellencs de la Marató de TV3, que enguany ha estat dedicada a les malalties del cor. Milers de sabadellencs es van implicar en l’organització d’activitats amb la intenció de recollir fons per a la investigació biomèdica en aquest àmbit.

I.LOPERA

Coincidint amb la celebració de La Marató de TV3 dedicada enguany a les malalties del cor i que ha comptat amb una àmplia implicació de la societat sabadellenca, l’Ajuntament va donar a conèixer que aquesta setmana començarà a instal.lar desfibril.ladors a més d’una quinzena d’equipaments municipals amb l’objectiu de facilitar l’actuació si es produeix un cas d’aturada cardiorespiratòria en llocs on habitualmente es registra una important afluència de persones. D’aquesta manera es vol també sensibilitzar a la ciutadania perquè reconegui els signes propis d’un problema cardíac, pugui avisar als serveis d’emergència (112) i utilitzar, si s’escau, el desfibril.lador seguint les instruccions que l’acompanyen.                       

«El factor més important és la rapidesa a l’hora d’actuar perquè cada segon compta», va indicar la regidora de Salut, Cristina Moreno qui va indicar que Sabadell és una ciutat càrdio preventiva.Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top