Ciutat

El Centre Obert dels Merinals serà el primer que atendrà joves fins a 18 anys

El sisè centre destinat a atendre infants i adolescents en situació de vulnerabilitat que començarà a funcionar el febrer a la Casa dels Pins dels Merinals serà el primer que donarà servei a joves fins a 18 anys.
El Centre Obert dels Merinals iniciarà la seva activitat a partir del 1 de febrer gestionat per l’Associació Juvenil Esquitx. Aquest equipament ubicat a la Casa dels Pins preveu atendre un total de 60 infants i adolescents per setmana un cop estigui completat el seu desplegament.
De moment, després de la primera fase de les obres que han suposat una inversió de 60 mil euros, oferirà atenció a nens i nenes de 3 a 12 anys que vénen derivats dels serveis d’Acció Social de l’Ajuntament. Passat l’estiu és previst acabar la segona fase en la que s’invertiran uns 75 mil euros més. Això permetrà ampliar la franja d’edat a adolescents i joves fins els 18 anys. També comptarà amb serveis de suport i intervenció a famílies amb fills i filles en situació de vulnerabilitat de 0 a 18 anys.
Ara el centre disposa d’espais separats per atendre franges d’edat dels 3 als 8 anys i dels 9 fins als 12 anys. Funcionarà les tardes de 5 a 8 i estarà a càrrec de dues educadores (la Sonia i l’Alba) que els facilitaran l’acollida, jocs, la creació d’hàbits d’alimentaris i higiene amb possibilitat de dutxar-se al mateix centre. També els prepararan un petit berenar un cop arribin de l’escola. 4.2 A 4 COL.4.1 A 4 COL.

Comentaris
To Top