Ciutat

Comença la instal·lació de les noves escales mecàniques a l'estació de la Creu Alta

Les escales van ser introduïdes a l'estació amb grúa i en plena nit / CEDIDA

Ferrocarrils de la Generalitat ha iniciat aquesta setmana la instal·lació de les dues noves escales mecàniques de baixada a l'estació de la Creu Alta. Les escales van en paral·lel a les dues ja existents de pujada, situades entre andana i el vestíbul intermedi; i entre aquest vestíbul i el vestíbul principal.

"El procés es força delicat ja que el volum i pes dels trams d’escala és important i els hem de passar per les escales i vestíbuls (principal i intermedi) fins col·locar-les al seu lloc", indiquen des de FGC.

Actualment, l'empresa té preparada l’obra civil i aquesta mateixa setmana estan entrant les escales a l’estació. Un cop posades al seu lloc, cosa que està prevista per la propera setmana, començaran els treballs d’instal·lació, ajustos i posada en servei. "La previsió és posar-les en servei la primera setmana de setembre", asseguren des de FGC.

Operaris d'FGC instal·len les noves escales a l'estació de la Creu Alta / CEDIDA

Amb aquestes escales, Ferrocarrils de la Generalitat cerca millorar i facilitar els fluxos d’accés dels passatgers a l’andana de l'estació de la Creu Alta des del vestíbul. A l'estació de Sabadell Plaça Major també s'estan fent obres a la zona de les escales mecàniques que comuniquen la superfície amb el vestíbul. A més, aquest dijous s'han estat realitzant proves amb el segon ascensor, que s'espera que entri en funcionament aviat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top