Publicitat
Diners

TSB, filial britànica del Banc Sabadell, nomena Debbie Crosbie consellera delegada

El banc va destituir l’anterior CEO al setembre pels problemes informàtics que van afectar la companyia

TSB, la filial britànica del Banc Sabadell, ha nomenat Debbie Crosbie com a nova consellera delegada (CEO), després que al setembre destituís l’anterior conseller delegat, Paul Pester, pels problemes informàtics al banc. Crosbie començarà a treballar pel TSB el 2019, si bé encara no s’ha concretat en quina data.

La nova consellera delegada ha treballat durant 20 anys al grup bancari britànic CYBG. L’acomiadament de Pester es va produir després de les nombroses incidències tecnològiques derivades de la migració de dades des de l’antic sistema informàtic de TSB, proveït per Lloyd’s, a la nova plataforma del Sabadell.

Publicitat
Comentaris
To Top