Esports

Escola Pia i CN Sabadell arriben amb bones sensacions al derbi

Dani Salgado va tenir la victòria a les seves botes / ll. franco

Bon punt. Tot i no poder sumar els tres punts, el Club Natació Sabadell va aconseguir esgarrapar un meritori punt davant l’Hospitalet, un dels favorits a entrar a la Copa del Rei (0-0). Després d’uns primers minuts de màxima igualtat amb ocasions per a uns i altres, incomprensiblement es va arribar al descans amb l’empat després que Salgado, Xato i Castro tinguessin el gol a les seves botes. A la represa, la gran defensa nedadora liderada per un incommensurable Miñano sota pals va permetre minimitzar les ocasions dels rivals, que veien com una vegada i una altra no trobaven el camí del gol. Tot i això, el Club no va ser menys i Salgado, de nou, va tenir el gol a les seves botes abans que el pivot colomenc i Castro desaprofitessin dos dobles penals a les acaballes del partit.

Jordi Sardà i Pepe lideren el triomf

Publicitat

L’Escola Pia va aconseguir tornar al camí de la victòria després de dues derrotes consecutives a la pista de l’Industrias Santa Coloma (2-5). Una gran rotació formada per Pep Font, els germans Sardà i Marc Pagès va ser el preludi d’un triomf molt treballat. Tot i el bon joc escolapi, amb diverses arribades de cert perill, els colomencs es van avançar en l’única ocasió que van disposar (min. 7). Tocava remar a contracorrent. En els darrers minuts, Jordi va aconseguir la igualada en el marcador (min. 16) després de comptar amb la col·laboració d’un jugador visitant. Amb aquest resultat es va arribar al descans (1-1). A la represa, de nou Sardà va fabricar-se una gran jugada perquè Pagès, des del segon pal, situés l’1 a 2 al marcador (min. 32). Poc va durar l’alegria als jugadors de Borja Burgos que van veure com només tres minuts després el filial colomenc empatava l’encontre després d’una gran jugada visitant. Amb només tres minuts per a l’acabament, Pepe Font en va tenir prou per marcar tres gols –un d’ells de bella factura– per assegurar tres punts vitals per no perdre pistonada amb els primers classificats.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top