Esports

El Sabadell vol acabar l’any a casa amb victòria davant l’Alcoià

Edgar Hernández és baixa per una lesió a un dit del peu/Ll. Franco

L’últim de l’any a la Creu Alta. El Sabadell vol acomiadar l’irregular 2018 amb una nova victòria a casa davant l’Alcoià aquest diumenge (17h) que refermi les seves opcions d’aspirar al playoff. Toni Seligrat no podrà comptar amb el central Aleix Coch, encara el màxim golejador de l’equip, per acumulació de targetes, ni amb Edgar Hernández, lesionat a Castelló. Els serveis mèdics han diagnosticat una “capsulitis en un dit del peu” i almenys estarà fora de combat un parell de setmanes. Nico Delmonte, de nou com a central, i Arturo són els candidats a ocupar les vacants.

Després de les excel·lents sensacions davant Lleida, malgrat l’única derrota en les últimes 10 jornades, Hèrcules i Castelló conviden a l’optimisme i el vestidor arlequinat s’ha marcat el repte de guanyar els 6 punts abans del parèntesi nadalenc, circumstància que podria col·locar al Sabadell en zona de privilegi. De totes maneres, el tècnic Toni Seligrat es mostra prudent. “Ara prefereixo deixar de costat el playoff. Això ha de ser una conseqüència del treball i estem en el bon camí, però hem de continuar així. L’equip transmet bones sensacions i cada vegada fa més coses bé i menys malament. A la jornada 28 ja parlarem obertament de playoff i farem matemàtiques si tenim opcions”.

L’Alcoià arriba al partit en una situació compromesa. Està fallant més del compte a El Collao i sembla sentir-se més còmode a domicili. Ha guanyat a Cornellà (1-2) i Paterna davant el València-Mestalla (2-3) i també va arrencar un punt d’Olot (1-1) i La Almozara contra l’Ebro (0-0). Ha encaixat quatre derrotes, la més dolorosa al Nuevo Castalia (3-0) en la, fins ara, única victòria del Castelló aquesta temporada. El partit serà dirigit pel col·legiat andalús José Caucelo Sace (38 anys i setena temporada a la categoria) i s’espera una millor entrada a l’Estadi creualtenc després dels engrescadors resultats contra l’Hèrcules i Castelló.

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top