ESPORTS

Maria Recio certifica el pas a la fase final del campionat d’Espanya sub20

La teranyina defensiva de l'Aragó va dificultar el joc català / lluís franco

La selecció catalana sub-20 va aconseguir certificar el bitllet per a la fase final del campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques després de vèncer a l’Aragó en el darrer i decisiu encontre per la mínima (1-0) amb un gol de la jugadora sabadellenca de l’FS Sabadell Femení-CDN Maria Recio.

El combinat català, format per quatre jugadores sabadellenques, tres del Femisport-Nou Escorial –Marta Collado, Marta Luján, Anna Escribano– i una del conjunt creualtenc -Maria Recio- necessitava sumar la victòria davant les aragoneses després de veure com unes i altres superaven a les Canàries i es jugaven el pas a la fase final en un duel a cara o creu.

El partit, celebrat al pavelló del Nord davant de tres centenars de persones, va ser un monòleg de les jugadores de Jordi Gay. Les aragoneses amb un plantejament molt defensiu jugant a tres quarts de camp propi, dificultava el joc col·lectiu de les catalanes que veien com una vegada i una altra s’estavellaven contra el mur visitant. Per sort dels interessos de les joves jugadores catalanes, en el minut 25 una jugada d’estratègia va ser el preludi perquè Maria Recio pentinés una centrada-xut per fer el gol que acabaria donant els tres punts i el bitllet per a la fase final (1-0).

Murcia, l’últim escull

El proper cap de setmana del 9 i 10 de febrer a Las Rozas (Madrid) les jugadores sabadellenques disputaran les semifinals de la fase final davant la regió de Múrcia, una de les grans favorites al títol. Una victòria de les catalanes donaria el passaport per disputar la final contra les vencedores del duel entre Andalusia i Galícia.

Comentaris
To Top