Publicitat
ESPORTS

Llano-Peña D. Pajaril, el duel estrella de la Tercera Catalana

El CD Llano està realitzant una gran temporada/Cedida

El futbol territorial sabadellenc està vivint una apassionant temporada a la Tercera Catalana, amb gran protagonisme local en les primeres posicions. De fet, fins a tres equips tenen opcions de lluitar pel títol o la plaça de promoció d’ascens a Segona. Aquest diumenge (11.30 h), el Municipal de Can Puiggener serà escenari d’un autèntic partidàs entre el CD Llano i l’actual líder la Peña Deportiva Pajaril. El conjunt groguet està quallant una sensacional campanya i podria acabar la jornada a dalt de tot en cas de victòria. Molt atents a aquest resultat estaran també el Can Rull R.T. que rep a l’At. Prat (diumenge, 12.15h) i el Tibidabo Torre Romeu que juga al camp del Hospitalense (diumenge, 12.15h). Completa la jornada de Tercera el duel entre la Marina Can Gambús i el Mirasol (dissabte, 18 hores).

A la Primera Catalana, el Sabadell Nord inicia la segona volta de la competició amb l’objectiu de repetir la seva gran trajectòria de la primera i signar la permanència com més aviat millor. El compromís d’aquest diumenge (12h) és dels més complicats. Visita l’Estadi Xevi Ramón per enfrontar-se al Vilassar de Mar, que manté un gran duel amb el Girona B pel títol i ascens a Tercera Divisió. Al Municipal de Ca n’Oriac es va produir un 0-2 i ara els de Quico Díaz volen demostrar la seva gran solidesa defensiva per aspirar a un bon resultat.

La Segona Catalana ofereix un nou compromís del Sabadell B a casa. Serà diumenge (12h) contra el Cardedeu en plena transformació de la plantilla arlequinada. Aquesta setmana es va incorporar Antonio Jesús Samariego, lateral esquerrà que ha arribat procedent del Baza. També hi ha tres jugadors més a prova. Per la seva part, la UE Sabadellenca es desplaça a Terrassa amb la intenció d’esgarrapar algun punt davant el Can Parellada.

A la Lliga Nacional juvenil, el Mercantil, reforçat anímicament pel punt aconseguit al camp del líder Barcelona B, rep la visita d’un altre equip amb aspiracions com el Jàbac Terrassa. En aquesta ocasió serà diumenge a les 12 hores en el Municipal d’Arraona-Merinals. Els de Carlos López volen recuperar el sabor a la victòria dos mesos després. En categoria femenina, el Sabadell vol refer-se de l’última derrota en el camp del Porqueres.

Publicitat
Comentaris
To Top