Ciutat

Marta Farrés: “Vull ser la primera dona alcaldessa”

Els socialistes han fet un acte a la Fira de Sabadell, on Farrés ha comptat amb el suport de Miquel Iceta i Carmen Calvo

Miquel Iceta, Marta Farrés i Carmen Calvo / Óscar Espinosa

Vull ser la primera dona alcaldessa“, deia una contundent Marta Farrés davant les 400 persones que s’han aplegat avui a l’acte del PSC, que s’ha celebrat a la Fira Sabadell. L’alcaldable socialista ha comptat amb el suport del primer secretari del PSC, Miquel Iceta, i la vicepresidenta del govern espanyol, Carmen Calvo.

Farrés ha fet un discurs crític amb l’actual govern de la ciutat, al que ha titllat de la “gran decepció“. “Només han mirat el que passava a la Generalitat. Jo no em presento a la Generalitat ni al govern central, em presento per ser alcaldessa de Sabadell i donarem prioritat a la ciutat. Si algú vol fer política sobre altres coses, que marxi i que ens deixi en pau. Sabadell no ha de ser moneda de canvi“, assegurava Farrés.

També ha rebutjat la gestió del govern municipal amb el trasllat del servei d’oncologia pediàtrica del Parc Taulí. “El normal quan un és alcalde és plantar-te i dir que el Taulí no es toca“, assegurava Farrés, que acusava el govern municipal de doblegar-se davant la Generalitat respecte a aquest tema, en comptes de posicionar-se al costat de la ciutat. “Davant el dubte, Sabadell”, rematava Farrés.

L’alcaldable socialista ha presentat la candidatura com la garantia de tenir polítiques socials. “Creiem que si aconseguim governar podem ajudar als canvis més grans. Front al masclisme diem més igualtat, front les injustícies diem més igualtat i front la ignorància també igualtat. Quan governem els socialistes, tenim societats millors”, assegurava.

“Ja és hora d’un altre Farrés a l’alcaldia”

Miquel Iceta ha donat suport a la candidatura de Marta Farrés. “Ja és hora que Sabadell tingui un altre Farrés a l’alcaldia, cal que Sabadell tingui un alcalde socialista, una alcaldessa com la Marta que posi per davant la gent, la convivència i la justícia social”, assegurava el primer secretari dels socialistes catalans, i afegia que “ens estimem Sabadell i volem que estigui més amunt, volem tornar Sabadell al lloc que li pertoca”, deia Iceta.

El primer secretari del PSC ha defensat els pressupostos estatals com un element important pel govern, però també pels ciutadans. “En aquests pressupostos hi ha tot el que ens fa sentir orgullosos als socialistes com les pensions, el salari digne i ajudes a la dependència”, defensava Iceta. També ha criticat la falta de “direcció” del govern de la Generalitat i ha demanat més diàleg, negociació i pacte.

“Sabadell necessita a la Marta”

 La vicepresidenta del govern espanyol, Carmen Calvo, també ha mostrat el seu suport a la candidatura de Farrés. “Sabadell necessita a la Marta, perquè siguem capaços d’entendre’ns”, assegurava Calvo, i afegia què Farrés és “una dona que construeix entorn a la igualtat”. “Marta tu seràs alcaldessa de Sabadell, i ho faràs per socialista i per feminista”, assegurava Calvo.

“El socialisme és tenir convicció rotunda de caràcter humà i que la societat importa molt”, deia la vicepresidenta del govern espanyol, i afegia que “l’esquerra que representem nosaltres és responsable; som una esquerra de govern, una esquerra amb projecte”.

Calvo també tenia un missatge per a l’independentisme. “Catalunya ha de continuar a Espanya a base de diàleg, respecte i valors democràtics”, assegurava la vicepresidenta del govern.

Comentaris
To Top