Vallès

Raül Romeva encapçalarà les llistes d’ERC al Senat el 28-A

L'exconseller d'Exteriors també tancarà les llistes republicanes a Sant Cugat a les eleccions municipals

L’exconseller d’Exteriors, Raül Romeva, encapçalarà les llistes d’ERC al Senat a les eleccions generals del 28 d’abril, segons ha avançat l’ACN. Romeva no és l’únic pres polític que anirà a les llistes dels republicans, també ho farà Oriol Junqueras, que encapçalarà les llistes al congrés. Romeva també formarà part de les llistes d’ERC a les eleccions municipals del 26 de maig, on tanca la llista dels republicans a Sant Cugat.

La formació està configurant les seves llistes per als comicis, on també hi tindrà presència la germana de Dolors Bassa, Montse Bassa, qui encapçalarà les llistes republicanes a la demarcació de Girona. La companya de Romeva, Diana Riba, serà la número dos a les eleccions europees, on Junqueras també encapçalarà les llistes.

Comentaris

Diari de Sabadell, el diari de sempre, al servei dels sabadellencs i vallesans.

Telèfon Redacció: 937 275 545 sabadell@diaridesabadell.com

Telèfon Publicitat: 937 275 545 publicitat@diaridesabadell.com

Les Valls, 10, 2a planta 08201 – Sabadell

Copyright © 2018 Diari de Sabadell | Novapress Edicions S.L.

To Top