Publicitat
Ciutat

El Servei de Cardiologia del Taulí estrena sala d’Hemodinàmica

Imatge general de l'entrada de l'Hospital Parc Taulí de Sabadell / ACN

El Servei de Cardiologia del Parc Taulí ha estrenat una nova sala d’Hemodinàmica– les activitats relacionades amb la circulació sanguínia i amb les pressions dins del cor– amb "equipament de darrera generació que permetrà abordar intervencions cardíaques més complexes", segons fonts de l'hospital.

Noves tècniques

L’equipament de la nova sala està valorat en 850.000 euros i "aporta una major precisió tècnica perquè permet l’abordatge d’intervencions més complexes". S’hi incorporen noves tècniques de visualització d’imatge, com l’ecografia intracoronària per veure les característiques de les lesions de les artèries cardíaques, i de software, que permeten quantificacions molt precises.

Publicitat

Al Parc Taulí es realitzen tractaments d’hemodinàmica des de fa més 10 anys, amb més de 6.200 intervencions. Els darrers anys, però, s’havia incrementat la complexitat dels casos i el volum d’activitat, i s’havia arribat al límit de la capacitat d’assistència, amb un total de 958 procediments realitzats el 2018.

Amb la nova sala, s’espera poder atendre almenys 200 casos més a l’any, que són els pacients de la nostra àrea de referència que fins ara s’havien de derivar a altres centres per la limitació dels dispositius.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top