Publicitat
Ciutat

Accent sabadellenc a la coalició Front Republicà

Rodríguez, al centre / ACN

Poble Lliure, Pirates de Catalunya i Som Alternativa es presentaran junts a les eleccions generals del 28 d’abril amb la marca que unirà els tres noms acompanyats de ‘Front Republicà’.

El portaveu de Poble Lliure, el sabadellenc Guillem Fuster, defensa que “cal que algú, al Congrés espanyol posi sobre la taula que l’autodeterminació, la llibertat dels presos, el retorn dels exiliats, la lluita sense condicions i planti batalla pels drets socials i polítics del nostre país”.

Mabel Aquests són els únics punts de negociació per aquesta coalició que és fruït de la negativa de la CUP de presentar-se al Congrés. Poble Lliure està pendent de fer unes primàries per escollir els seus candidats. Fuster diu que està a disposició del que decideixi la formació; “ara mateix el meu nom no està sobre la taula”.

La sabadellenca Mabel Rodríguez sí que avança que hi tindrà un lloc destacat perquè serà la primera representant de Pirates a la llista. Rodríguez assegura que “tenim l’objectiu de fer valer el mandat de l’1 -O”.

Publicitat
Comentaris
To Top