ESPORTS

Les noies del Club Natació seran protagonistes al passeig de la Plaça Major

El gran objectiu del Club és conquerir la seva cinquena Champions a casa/Ó. Espinosa

El waterpolo es convertirà en el gran protagonista esportiu la setmana que ve a la nostra ciutat amb la disputa de la Final Four de la Champions femenina a les instal·lacions de Can Llong. El Club Natació Sabadell buscarà la seva cinquena corona continental a casa. En semifinals s’enfrontarà divendres 19 al Plebiscito Padova italià (13.15 hores) mentre els grecs d’Olympiacos i Vouliagmeni disputaran l’altre semifinal. La final està prevista per dissabte dia 20.

Per escalfar motos, el Club Natació ha organitzat un acte aquest dissabte al carrer buscant la implicació de la ciutat. L’escenari és el passeig de la Plaça Major i entre les 17 h i les 20 h es faran diverses activitats amb protagonisme de les jugadores de l’equip que dirigeix David Palma. Els ciutadans que ho desitgin podran fer-se fotos al costat de les quatre Copes d’Europa guanyades i també està prevista una Masterclass de zumba, actuacions musicals en directe amb un DJ i altres sorpreses. Tot plegat per començar a crear ambient de cara a la gran cita europea en plena Setmana Santa.

Comentaris
To Top