Ciutat

Un camió xoca i queda travessat al mig de la Gran Via

Degut a la pluja d’aquest divendres, un camió ha patinat aquesta tarda a la Gran Via, al creuament amb el carrer Joaquim Blume, i ha xocat contra una de les columnes de ciment que sostenen la via elevada. L’accident ha tingut lloc a aquest punt prop de la sortida sud de Sabadell cap a les 18.35 h, i -segons informa la Policia Municipal- no s’han vist involucrats altres vehicles.

El conductor del camió ha resultat ferit i ha estat traslladat a l’hospital Taulí. El vehicle té la cabina visiblement destrossada a causa de l’impacte i ha passat una mica menys d’una hora sense ser retirat, obligant a tallar el pas de vehicles pels dos carrils.

El camió sinistrat, a la Gran Via / ÓSCAR ESPINOSA

El camió sinistrat, a la Gran Via / ÓSCAR ESPINOSA

Comentaris
To Top