Publicitat
EDITORIAL

El valor de la innovació a casa

L’Hospital Parc Taulí és un dels tractors i referents al voltant del qual s’ha d’impulsar el nou Sabadell. És com aquell jugador franquícia amb què es construeix un equip. Això no és nou, ja que el nom del Taulí apareix sempre com a soci quan les entitats, empreses i Ajuntament pretenen impulsar qualsevol projecte a la ciutat. Afegir aquest centre de referència és una assegurança que la iniciativa tindrà èxit. I és que el Taulí és pioner en recerca, investigació i innovació. Si més no, la Unitat d’Innovació es va crear fa 21 anys, tot i que, per ser justos, ja treballava amb idees innovadores des del 1998. Per tant, l’hospital ja té una tradició en patents i llicències de millores que han revertit directament en els pacients.

Publicitat

L’últim que ha sortit d’aquesta factoria d’idees és BC link, un sistema que permet recopilar els senyals de diferents dispositius mèdics connectats a un mateix pacient, interpretar-los i integrar-los en la història clínica perquè després els metges ho puguin consultar. Cal, doncs, valorar el fet de disposar a casa d’un dels millors ‘players’ de la lliga en el sector mèdic i aprendre de la seva manera de fer per replicar-ho a la resta d’àmbits de la ciutat que ho necessiten.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top