Esports

L’Escola Pia es classifica per la Copa del Rei

Els jugadors de Can Colapi celebrant un dels gols davant el CN Sabadell en el derbi sabadellenc / Ll.franco

Objectiu aconseguit. L’Escola Pia tornarà a prendre part a la Copa del Rei després de classificar-se en una última jornada d’infart. Els de Carles Vidal, que arribaven amb l’obligació de guanyar i esperar el que succeïa a Mataró, van fer els deures després de superar el Canet de Mar per 1 a 3. La imperiosa necessitat dels locals per evitar el descens va obligar els sabadellencs a oferir la seva millor versió per capgirar un 1 a 0 desfavorable. L’ensopegada del Mataró davant el Pallejà va servir perquè la carambola es fes realitat i permetés que els del carrer de Garcilaso disputin la Copa del Rei juntament amb CCR Castelldefels i Manresa, primer i segon classificat, respectivament.

D’altra banda, el Club Natació Sabadell, que arribava al duel sense pressió, es va poder acomiadar davant la seva afició amb una victòria molt ajustada davant el ja descendit Segorbe valencià (4-3). Aquest resultat va permetre als jugadors de Diego Blanco acabar la temporada en la setena posició.

Els Amics del Pou, a Tercera Divisió

Publicitat

L’altra bona notícia del cap de setmana en el futbol sala sabadellenc va ser l’ascens dels Amics del Pou- Nou Escorial a la Tercera Divisió del futbol sala estatal. La golejada aconseguida en l’última jornada davant el Casserres (8-0), sumat a la derrota de l’Olesa, va permetre als del pavelló del Nord proclamar-se campions de Divisió Honor en una temporada marcada per l’enorme igualtat entre Olesa, Bosco Rocafort i Màgic Sants.

Amb aquest nou èxit, el club sabadellenc firma una ascensió meteòrica que li permetrà competir a la quarta categoria del futbol sala estatal.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top