Ciutat

Una desena de foodtrucks ompliran la plaça del Doctor Robert aquest cap de setmana

La darrera Fira de Food Trucks / Lluís Franco

Entre divendres i diumenge, del 14 al 16 de juny, una desena de foodtrucks participaran en la quarta edició de la fira Happy Food Trucks Sabadell a la plaça Doctor Robert. S’oferirà una oferta gastronòmica molt diversa amb actuacions musicals i activitats per tots els públics. L’organització de la fira va a càrrec d’Aupamusic, que gestiona l’esdeveniment.

De postres, música

El DJ Chimi Hendrixx actuarà divendres a les 19 h i després, a les 22.30 h, tancarà la nit Happy FT Band. Dissabte al migdia arribarà el concert acústic de folk-pop de la mà de David Ros. Entre les 19 i les 20 h hi haurà l’espectacle familiar Tubs del Món que amenitzarà Xavi Lozano i a les 22.30 h hi haurà un concert karaoke en directe amb The Mortimers. 

Diumenge, els sabadellencs i sabadellenques tindran dues cites. D’una banda, el concert de l’escola de música MUBA a les 13 h i de l’altra, una sessió d’indietrònica amb el DJ Gretaylosgarpo a les 19 h.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top