Publicitat
ESPORTS

L’OAR Gràcia confirma sis fitxatges per la pròxima temporada

El retorn de Quim Vaillo ha estat una de les principals novetats/A. Soto (cedida)

Els equips de la Primera Nacional d’handbol ja coneixen el calendari de competició després del sorteig que es va efectuar aquesta setmana. En la jornada inaugural, el 22 de setembre, l’OAR Gràcia es desplaçarà a Sant Cugat per al debut en la temporada 2019-20. Una setmana després, en la primera actuació a casa, rebrà l’Handbol Esplugues en l’enfrontament previ al derbi contra l’Handbol Sant Quirze.

Comencen a saltar les notícies de les novetats en les diferents plantilles dels equips del grup D, que compta amb la presència de l’ascendit Banyoles i el retorn del Sant Martí que va perdre la categoria de Plata. El conjunt de Sant Adrià no amaga que vol tornar a fer el salt i s’ha reforçat amb més qualitat encara per assolir l’objectiu. Sant Esteve Sesrovires i Salle Montcada són dels equips que a hores d’ara han mogut més fitxes.

El Gràcia, que manté pràcticament l’estructura amb el tàndem Gomis-Borrell en la direcció tècnica, ha anunciat el retorn de Quim Vaillo després del seu pas pel Barça B i les altes de Ramon Sànchez (Barça B), Àlex Mas i Nil Montserrat (juvenil Barça), Àlex Winter (Romo Eskubaloia) i Tonchi Vàzquez (Argentinos Junior) que ja va jugar la Copa amb el conjunt gracienc. A mitjans del mes d’agost començarà el treball de pretemporada amb la finalitat que l’equip tingui el nivell de competitivitat necessari per establir-se en la zona alta de la classificació.

Publicitat
Comentaris
To Top