Ciutat

PP i Ciutadans insisteixen a Marta Farrés que retiri la pancarta ‘Llibertat presos polítics’

Des del PP i Ciutadans han tornat a reclamar aquest cap de setmana a l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés (PSC), que retiri la pancarta ‘Llibertat presos polítics’ de la façana de l’Ajuntament. Via Twitter, dissabte al migdia el Partit Popular assegurava que en els primers vint dies de mandat socialista “les prioritats segueixen sent les mateixes”. Davant la no retirada de la pancarta els populars -ara fora del consistori- creuen que o bé Farrés no s’hi veu amb cor o que hi ha un pacte “inconfessable i a les fosques” entre el PSC i Junts per Sabadell (abans PDECat), per no treure-la.

La pancarta ‘Llibertat presos polítics’, a la façana de l’Ajuntament, en una imatge d’arxiu / LLUÍS FRANCO

En una entrevista amb l’Agència Catalana de Notícies (ACN) publicada divendres Marta Farrés assegura que no ha retirat la pancarta perquè “no és una prioritat” i apunta que no entrarà en debats “sobreexplotats”.

Per la seva part, a través de la mateixa plataforma el secretari d’Acció Institucional de Ciutadans a Catalunya, el sabadellenc Joan García, remarca que després de 20 dies a l’alcaldia el PSC encara manté la “indigna” pancarta que va posar l’anterior quadripartit. García apunta que mantenint la pancarta els socialistes s’alineen amb el “nacionalisme més sectari”.

Comentaris
To Top