Oci i cultura

Carlota Olcina, premi Butaca a millor actriu de repartiment

Carlota Olcina, fent el seu paper a 'L'habitació del costat' a la Villaroel / CEDIDA

L’actriu sabadellenca Carlota Olcina ha estat guardonada amb el premi Butaca a millor actriu de repartiment pel seu paper a l’obra de teatre ‘L’habitació del costat’ que ha estat en cartellera a La Villaroel. Olcina, nascuda a Sabadell el 1983, és coneguda per la seva participació en sèries com Merlí, Amar en tiempos revueltos o El cor de la ciutat.

L’habitació del costat‘ està ambientada als afores de la Nova York de la segona meitat del s. XIX. Precisament, és allà on mentre un metge fascinat pel progrés científic i tecnològic experimenta amb l’ús d’un aparell que hauria de curar tot tipus de disfuncions, alhora que la seva esposa té dificultats per alletar el seu nadó.

Arquillué i Llàcer, també guardonats

El premi Butaca al millor muntatge s’ha atorgat a ‘Àngels a Amèrica‘, mentre que el guardó a millor actor ha distingit Pere Arquillué. L’actor Àngel Llàcer ha rebut el premi a millor actor en un muntatge musical pel seu paper a ‘La jaula de las locas‘, que també ha rebut els premis de millor musical, vestuari i caracterització.

Publicitat
Comentaris
To Top