Publicitat
Diners

Amazon confirma oficialment l’obertura del centre logístic a Barberà

Imatge de la nau d’Amazon, al Polígon de Can Rabella de Barberà / ÓSCAR ESPINOSA

Amazon ho va confirmar ahir. Aquesta tardor es posarà en marxa el nou centre de distribució que s’ubicarà al polígon de Can Rabella de Barberà del Vallès. Les notícies sobre l’obertura d’aquest nou centre, que serà el setè de la companyia a Catalunya, van saltar l’estiu passat. Un any després, la companyia ha decidit fer pública la notícia.

El nou centre donarà feina fixa a més de 230 persones en els pròxims tres anys. “Els treballadors disposaran d’un salari competitiu, un paquet complet de beneficis i l’oportunitat de treballar amb l’última tecnologia d’Amazon Robotics –els Pegasus Drives– en un entorn de treball modern”, explicava la companyia en un comunicat.

El nou centre de distribució tindrà una superfície útil de 28.000 metres quadrats i gestionarà tots els paquets rebuts des dels centres logístics d’Amazon.

Pegasus Drives

Per aquesta tasca comptarà amb els Pegasus Drives, que estan programats per moure i gestionar paquets individuals en una cinta transportadora i els col·loquen a la rampa adequada segons el seu destí. “Amb aquests avenços, els treballadors es podran formar en nous llocs com a responsable de processos robòtics”, destacava Dennis Oates, el director de Centres de Distribució d’Europa.

Publicitat
Comentaris
To Top