Ciutat

Joan Mena, escollit president de la comissió de ciència del Congrés dels Diputats

El socialista Paco Aranda, al seu torn, ha estat escollit portaveu adjunt en Política Territorial

Joan Mena, en una imatge d'arxiu / ACN

El sabadellenc Joan Mena Arca (En Comú Podem) ha estat escollit aquest dimarts president de la Comissió de Ciència, Innovació i Universitats del Congrés dels Diputats. Mena ha estat proposat com a president en virtut de l’acord assolit pel PSOE, el PP, Cs i Unidas Podemos per repartir els càrrecs de les taules de les 28 comissions del Congrés.

“Treballarem per blindar l’educació pública en aquest país i posar-la al servei de la gent!”, ha indicat Mena a través del seu compte de Twitter. En el seu discurs de presa de possessió del càrrec, Mena ha destacat la importància de la comissió, malgrat tractar-se d’una taula “jove”, ja que va néixer en la legislatura passada. “Esperem estar a l’altura”, ha dit.

El diputat d’En Comú Podem compartirà la Taula amb Miguel Ángel González Caballero (PSOE), que exercirà de vicepresident primer; Jaime Eduardo de Olano Vela (PP), que serà vicepresident segon; i Helena Caballero Gutiérrez (PSOE) i Rubén Gómez González (Cs), com a secretaris primera i segon, respectivament. Vox ha estat l’únic partit en mostrar la seva disconformitat en el repartiment dels càrrecs de la taula per l’absència de “proporcionalitat”, ja que n’ha quedat exclòs.

Aranda, portaveu adjunt en Política Territorial

El socialista Paco Aranda, al seu torn, ha estat escollit portaveu adjunt en Política Territorial per part del grup socialista. Així mateix, se li ha assignat el càrrec de vicepresident primer de la taula de Defensa, i serà membre de les comissions de Foment, Justícia i Assumptes Exteriors com a representant del PSOE. “Molt agraït a la direcció del @gpscongreso per la confiança i les responsabilitats encomanades en comissions”, ha dit Aranda en un missatge a Twitter.

Comentaris
To Top