ESPORTS

El Sabadell vol fer-se fort a la Creu Alta davant el València Mestalla

Josu és peça clau en l'engranatge d'Antonio Hidalgo /Ll. Franco

Amb més tranquil·litat. La victòria a Bunyol ha tret pressió al conjunt arlequinat després del decebedor inici de lliga contra el Castelló. Ara, el Sabadell vol fer-se fort a la Creu Alta i oferir el primer triomf a la seva afició a casa en plena Festa Major de la ciutat aquest diumenge (19 h). Però el València Mestalla no serà un rival gens fàcil. Tot i que encara no ha guanyat en aquesta lliga, ha plantat cara a dos rivals importants, Lleida i Castelló. Al Nuevo Castàlia se li van escapar dos punts en l’últim minut de l’afegit després d’una segona part per emmarcar.

Antonio Hidalgo destaca el “talent i qualitat tècnica” dels joves jugadors del filial valencianista. “Amb molt poc son capaços de crear ocasions de gol”, subratlla el tècnic. El València Mestalla no podrà comptar amb la nova perla de Paterna, Koba Lein Koindredi, qui amb 17 anys ha estat convocat per la selecció francesa sub-19. Però sí que vindrà el golejador Jordi Sánchez, el més veterà del grup amb 25 anys, que ha tornat al filial després d’una fallida experiència la passada temporada entre el Numància i l’Eivissa.

Millorar jornada a jornada és el repte d’Antonio Hidalgo, sobretot en aspectes com les transicions i la circulació de pilota “per generar més coses en tres quarts de camp, on es decideixen els partits”. El gran hàndicap són les lesions que afecten com una plaga el vestidor arlequinat. A més de Romero, han caigut Jesús Olmo i Jurgi, qui va ser operat aquest divendres del trencament del menisc extern. També Boris està en la recta final de la seva recuperació. “Aquesta situació no és normal, però això no ho podem controlar i els jugadors que queden hauran de fer un pas endavant”, va assenyalar Antonio Hidalgo. També és dubte el jove Aleix Roig després del cop rebut a la zona costal a Bunyol.

Antonio Hidalgo ha convocat als 19 jugadors disponibles, inclosos Aleix Roig, encara amb molèsties pel cop rebut a Bunyol, i Alberto Leira, l’últim fitxatge del mercat d’estiu. El partit també es veu com una oportunitat de revenja del dramàtic duel de la passada temporada, quan el València Mestalla va guanyar 0-1 deixant el Sabadell en una situació crítica provocant, a més, la destitució del tècnic Kiko Ramírez, substituït per Antonio Hidalgo. Els supervivents volen treure’s l’espina d’aquella dolorosa derrota.

El partit serà dirigit pel col·legiat David Jesús Pinto Herrera, del Comitè tinerfeny, un àrbitre amb gran experiència a Segona B (11 temporades) que, com a anècdota, ja va xiular un Sabadell-València Mestalla la temporada 2009/10 (2-1) a la Creu Alta.

Comentaris
To Top